Watak hero dulu-dulu yang ku kenali.

Masih teringat lagi watak hero yang jd pujaan kanak2 masa zman aku kecik2 dulu..Tiap2 ptg atau pg mesti tak miss nak tengok, kalau pergi sekolah mesti hero2 ni jadi bahan perbualan.. best sangat masa tu...jom kembali sebentar ke masa lalu...

Flasman

Gaban
(Hero pertama yg aku kenal.. time ni aku sekolah tadika dgn darjah 1)

Suria baja hitam
(masa tu darjah 2)
Ultraman
 (darjah 3&4, aku suka g tngok cite ni dkt rumah kawan aku,  dalam rancangan Alam Ria Cuti Sekolah tv3 ada cite ni jgk..mmng tak boleh miss la)

Flashman
(aku dngn kekewan suka buat gaya flashman)
Maskman
(lepas flashman, maskman pulak, memng best giler la masa tu)
Power Ranger Mighty morphin power rangers
(Ini kemuncak hero2 zaman aku..tahun 1996 masa tu..lpas tu dah takde lg yg aku minat..)
Cybercop
(Owh ye..lupa pula pd hero yg ni..cybercop..polis cyber, kira yg ni klu tak silap last la pada aku..)

Alahai..zaman itu adalah kenangn terindah padaku dan pada smua yg sezaman dgn ku...masa terus berlalu..terasa macam baru semalam aku tngok crita tu smua..









2 comments:

  1. aku mmg minat dengan cybercop...tp susah do nak cari cite die skang..rindu gile dgn zaman 2..haha

    ReplyDelete
  2. fren, ye,,cybercop susah nak cari..klu suria bja hitam snng cari..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...