CUCI GAMBAR TERMURAH DI MALAYSIA

Tahukah anda.. kini anda tidak perlu ke kedai untuk cuci gambar atau membuat gmbar pasport.. hanya mengunakan perkhidmatan dihujung jari secara online.. MURAH pulak tu.. proses pn mudah.. seperti gmbar pasport anda cuma perlu ambil gmbar muke menggunakan hp mudah alih dn send kan gmbar di email karinabizz12@gmail atau anda boleh berhubung terus dgn owner CUCI GAMBAR MURAH ni.. iaitu di fb CUCIGAMBARMURAH... 


bayangkanlah harge 25 keping gmbr pasport hnya rm10.. mne dpt kt kedai skrg dgn harge mcm tu.. andaikata la anda mmpunyai ank ramai.. mudah je nak jimat dgn kos hidup skrg makin tinggi nak ke bndar minyak dh naik.. bahagikan la 25gmbr tu untuk ank2 anda.. jimatkn.. 


manakala print gmbar pulak saiz 3R hnya 25sen.. 4R 30sen... dan 5R 50sen.. klu cuci bnyak maka bnyak la anda akn jimt.. sbb owner ni bgi pengurangan 5sen setiap pic..uiiii jimat bnyak tu.. 


lagi satu, kat rumah anda mesti banyak gmbar2 lama yang dh rosak kan.. kat laman tu pn bleh baiki gmbar jugak.. harge serendah rm5.. tgk pada kadar kerosakkan tu.. ok la.. dripada gmbr tu trus hncur.. sayang ank cucu tk dpt tgk gmbr nenek moyang mereka..saya pernah baiki dan warnakan gmbar lama kt kedai.. hrge rm45.. amboi hai.. tk kena langsung dgn gaya dia baiki dn warnakan dh mcm budak2 main conteng2 je..


lepas tu pada mereka2 yg ada bt bisnes kecil2lan seperti bt kek, kuih-muih, biskut or produk2 yg memerlukan label makanan.. kt sni pn ada jgk perkhidmatan tu.. dia kira mengikut saiz a4.. kalau kecik label tu bnyak la anda dpt.. harge ttp sama.. berbanding harge kt kedai dorg ikt pcs label.. ada yg 18 sen.. klu kali kan dgn 24 pcs = rm4.32 sen... uiii mahal... kt laman ni hrge dorg rm 1.50 je setiap a4 untuk kertas biasa .. klu kertas licin rm2.. klu amik 100 a4 keats harganya kurang 50sen.. jimat rm50.. sape tk nk.. mmg sesuai bgi bisnes2 yg baru nak naik kan.. 

 

bnyak lagi perkhidmatan yang ada kt fb cuci gmbar murah ni.. ckp bnyak pn smpai besok saya tk hbis cite.. ape kate jom ramai2 like page cuci gambar murah ni...sambil2 cuci mate..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...